Morutan Galatasaray / P1nlllcuufqfvm : Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo

Morutan Galatasaray / P1nlllcuufqfvm : Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo. De 31,5 millioner bliver udbetalt med det samme, og så får vi 11,5 millioner, hvis galatasaray kvalificerer sig til europa league, siger becali til fanatik. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Galatasaray fcsb'nin 10 numarası olimipiu morutan'ı kadrosuna kattı… rumen oyuncu bonuslarla beraber 5.7 milyon euro'ya malolacak. Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt.

Rumen ekibinin başkanı gigi becali, morutan'ın bonservisi için 10 milyon euro isterken galatasaray'ın 5 milyon euro teklif. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Det bekræfter steauas ejer gigi becali. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı.

Galatasaray Da Morutan Icin Geri Sayim Sporx Galeri
Galatasaray Da Morutan Icin Geri Sayim Sporx Galeri from cdn.sporx.com
De aceea, daca nu vorbim de un bluf din partea lui gigi si pragul ramane ferm la 15, transferul lui morutan la galatasaray e foarte greu de facut in vara lui 2021. #morutan #golledit merhba arkadaslar morutan galatasaray'a hayırlı olsun A picat oficial transferul lui moruțan la galatasaray! Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt. Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.

Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı.

Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Beløbet er 5,7 millioner euro (43 millioner kroner, red). Morutan için galatasaray ilk etapta 4 milyon euro. Before joining fcsb, in 2018, morutan played for fc botosani (2016/2018) and u cluj (2011/2016). Rumen ekibinin başkanı gigi becali, morutan'ın bonservisi için 10 milyon euro isterken galatasaray'ın 5 milyon euro teklif. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt. Det bekræfter steauas ejer gigi becali. #galatasaray #transfer #transferhaberleri galatasaray,cicaldau,sacha boey,morutan,galatasaray transfer,galatasaray haber,gs transfer,gs haber,transfer,transf.

Fatih terim a lămurit totul articol scris de digi sport 05.08.2021, 11:31. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. #galatasaray #transfer #transferhaberleri galatasaray,cicaldau,sacha boey,morutan,galatasaray transfer,galatasaray haber,gs transfer,gs haber,transfer,transf. Galatasaray, 22 yaşındaki morutan ile anlaşma sağladı. Bu videoda, galatasaray'ın gündemindeki olimpiu morutan'ın fm 21 pr.

F5b Cu8c7nwgim
F5b Cu8c7nwgim from i11.haber7.net
Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. #morutan #golledit merhba arkadaslar morutan galatasaray'a hayırlı olsun Olimpiu moruțan (22 de ani) nu se va mai transfera la galatasaray! De 31,5 millioner bliver udbetalt med det samme, og så får vi 11,5 millioner, hvis galatasaray kvalificerer sig til europa league, siger becali til fanatik. Galatasaray'ın uzun süredir listesinde bulunan isimlerden biri olan olimpiu morutan transferinde mutlu sona ulaşıldı. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Morutan ve diğerleri, galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed.

Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Olimpiu morutan | welcome to galatasaray? Before joining fcsb, in 2018, morutan played for fc botosani (2016/2018) and u cluj (2011/2016). Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo Galatasaray fcsb'nin 10 numarası olimipiu morutan'ı kadrosuna kattı… rumen oyuncu bonuslarla beraber 5.7 milyon euro'ya malolacak. Olimpiu moruțan (22 de ani) nu se va mai transfera la galatasaray! Sportpictures.eu deși evoluțiile sale din acest debut de sezon nu sunt tocmai încurajatoare, galatasaray insistă pentru transferul lui olimpiu moruțan. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. Det bekræfter steauas ejer gigi becali. Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: Galatasaray transfer gündemi̇ #morutan @galatasaray #transfer Vicecampioana turciei a anunțat că mutarea nu mai este o prioritate pentru club.

#galatasaray #transfer #transferhaberleri galatasaray,cicaldau,sacha boey,morutan,galatasaray transfer,galatasaray haber,gs transfer,gs haber,transfer,transf. According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed. Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo Galatasaray'ın uzun süredir listesinde bulunan isimlerden biri olan olimpiu morutan transferinde mutlu sona ulaşıldı. Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, steaua bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor.

8jhd6xzeswfjrm
8jhd6xzeswfjrm from www.trtspor.com.tr
Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt. De aceea, daca nu vorbim de un bluf din partea lui gigi si pragul ramane ferm la 15, transferul lui morutan la galatasaray e foarte greu de facut in vara lui 2021. A picat oficial transferul lui moruțan la galatasaray! Beløbet er 5,7 millioner euro (43 millioner kroner, red). Galatasaray transfer gündemi̇ #morutan @galatasaray #transfer Galatasaray, 22 yaşındaki morutan ile anlaşma sağladı.

Galatasaray fcsb'nin 10 numarası olimipiu morutan'ı kadrosuna kattı… rumen oyuncu bonuslarla beraber 5.7 milyon euro'ya malolacak.

De aceea, daca nu vorbim de un bluf din partea lui gigi si pragul ramane ferm la 15, transferul lui morutan la galatasaray e foarte greu de facut in vara lui 2021. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo Morutan ve diğerleri, galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make. Before joining fcsb, in 2018, morutan played for fc botosani (2016/2018) and u cluj (2011/2016). Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt. Bu videoda, galatasaray'ın gündemindeki olimpiu morutan'ın fm 21 pr. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Herkese yeniden selamlar bir başka football manager 2021 videosuyla sizlerle birlikteyim. Galatasaray'ın uzun süredir listesinde bulunan isimlerden biri olan olimpiu morutan transferinde mutlu sona ulaşıldı. Olimpiu moruțan (22 de ani) nu se va mai transfera la galatasaray!